فناوری
سلام خوش آمدید
 
 
شنبه 17 دی 1390برچسب:, :: 15:22 ::  نويسنده : حمید

۵ گنج گمشده جهان

نويسنده: مترجم: حق پرست

http://www.khorasannews.com/NewsImage.aspx?id=277419&filename=201.jpg

آن ها سمبل هاي شگفت آور ثروت و در عين حال سقوط و انحطاط هستند. کساني که آ ن ها را ديده اند از زيبايي خيره کننده شان شگفت زده شده اند اما اکنون آن ها کجا هستند. در اين مطلب به معرفي 5 مورد از عظيم ترين گنجينه هاي گمشده جهان مي پردازيم و با گنجينه اي شروع مي کنيم که بالغ بر ۱۴۲ ميليون دلار مي ارزد!

 

اتاق کهربا:

اين اتاق که از آن به عنوان هشتمين شگفتي جهان ياد مي شود، به طور قطع بي نظيرترين گنجينه گمشده تاريخ است. اين اتاق ۱۱ فوت مربعي داراي پانل هاي ديواري جواهرنشان تزيين شده با چندين تن کهرباي درخشان، آينه هاي بزرگ با قاب طلا و ۴ معرق کاري بزرگ و فوق العاده است.

کهربا در قالب ۳ رديف با جواهرات گران بها و چارچوب هاي شيشه اي که هنرمندانه روي آن ها کنده کاري شده، تزيين شده است. اين اتاق توسط پادشاه پروس ساخته و به سزار روسيه در سال ۱۷۱۶ هديه شد. اين اتاق زيبا و گران بها در کاخ کاترين در حوالي سن پترزبورگ واقع شده بود. در زمان حمله آدولف هيتلر، محافظان اتاق کهربا نگران از تخريب آن، تصميم به جابه جايي اتاق گرفتند اما کهربا شروع به فروپاشي کرد بنابراين تصميم گرفتند اتاق رابا کاغذ ديواري بپوشانند.آن ها در اين مخفي سازي چندان موفق نبودند و زماني که نازي ها در اکتبر ۱۹۴۱ به لنينگرادحمله کردند، آن را تصرف و در قلعه کنيزبرگ در معرض ديد عموم قرار دادند اما زماني که اين قلعه در آوريل ۱۹۴۵ تسليم شد، گنجينه افسانه اي هرگز يافت نشد. مشخص نيست که روس ها خودشان گنجينه را نابود کردند و يا در گوشه اي ناشناخته مخفي شده است. البته ساختار اين اتاق را در کاخ کاترين براي نمايش بازسازي کرده اند.

 

گنجينه ريش سياه:

دزد دريايي معروف به ريش سياه تنها۲ سال (۱۷۱۶ تا ۱۷۱۸) در درياها به چپاول مشغول بود اما در اين مدت ثروت عظيمي گردآورد.پس از اين که اسپانيايي ها انبوه طلا و نقره از مکزيک و آمريکاي جنوبي جمع آوري کردند، ريش سياه و ديگر راهزنان به کشتي هاي مملو از گنجينه که در حال برگشت به اسپانيا بودند، حمله کردند.

در نوامبر ۱۷۱۸ اين دزد دريايي دستگير و به دار آويخته شد اما هيچ کس متوجه نشد که چه بر سر گنجينه عظيم وي آمد. وي در اعترافات خود اعلام کرده بودکه آن را دفن کرده است اما هرگز محل آن کشف نشد. کشتي غرق شده ريش سياه در سال ۱۹۹۶ در حوالي کاروليناي شمالي کشف شد اما گنجينه درون آن نبود. مکان هاي احتمالي اين گنجينه غارهاي جزاير کاي مان و جزاير کارائيب عنوان شده است.

 

گنجينه هاي ليما:

در سال ۱۸۲۰ شهر ليماي پرو در آستانه شورش بود. والي شهر به عنوان يک اقدام پيشگيرانه تصميم گرفت ثروت عظيم شهر را به مکزيک منتقل کند.اين گنجينه ها شامل سنگ هاي قيمتي و شمعدان ها، ۲مجسمه بزرگ طلا از حضرت مريم درون ۱۱ کشتي بار زده شده بود. والي شهر کاپيتان ويليام تامپسون را مسئول حمل اين گنجينه ۶۰ ميليون دلاري کرد، غافل از اين که وي يک دزد دريايي بود. پس از اين که کشتي به وسط دريا رسيد، وي ماموران پرويي را به قتل رساند و اجسادشان را درون آب انداخت. تامپسون گنجينه را در يکي از جزاير اقيانوس هند دفن کرد. وي و افرادش تصميم گرفتند پس از مدتي با آرام شدن اوضاع، به سراغ گنجينه بروند اما در راه بازگشت دستگير شدند. همه افراد غير از تامپسون به دار آويخته شدند.تامپسون موافقت کرد براي نجات جانش، جاي گنجينه را فاش کند اما در هنگام ورود به جزيره مورد نظر، به درون جنگل گريخت و ديگر هرگز کسي اثري از وي و گنجينه نيافت. از آن زمان بيش از ۳۰۰ سفر اکتشافي ناموفق به ليما براي يافتن گنجينه انجام شده است.

 

گنجينه گمشده فرعون:

زماني که در سال ۱۹۲۲ هووارد کارتر مقبره توتانخامن را در دره پادشاهان مصر کشف کرد، مسحور انبوه اشياي گران قيمت و دست سازي شد که براي همراهي پادشاه جوان به جهان ديگر، درون مقبره قرار گرفته بود. درون تالار دفن، گنجينه اي مملو از جواهرات و اشياي دست ساز وجود داشت که کارتر براي دسته بندي و ثبت تمامي آن ها بالغ بر ۱۰ سال وقت صرف کرد. اما زماني که تالارهاي دفن فراعنه برجسته تر در اواخر قرن ۱۱ کشف شد، محفظه هاي مربوط به گنجينه ها خالي بود.هجوم سارقان به مقبره ها امري معمول طي قرن هاي گذشته بوده اما حجم جواهرات و اشياي موجود در تالارها به حدي عظيم بوده که بعيد به نظر مي رسد طي سرقت هاي کوچک به بيرون برده شده باشد، در ميان مظنونان احتمالي، يک حاکم به نام Herihor بيش از همه در معرض اتهام قرار دارد. وي خود را به عنوان مسئول اکتشافات دره پادشاهان منصوب کرد.مقبره وي هرگز يافت نشد اما کارشناسان معتقدند که در صورت يافت شدن، گنجينه بسياري از فراعنه مصر سرانجام در معرض ديد قرار خواهد گرفت.

 

گنجينه Montezuma:

در زمان هجوم اسپانيايي ها به امپراتوري آزتک در مکزيک در تاريخ يک جولاي ۱۵۲۰، پادشاه Montezuma به شدت مجروح شد و هرناندو کورتس فرمانده اسپانيايي به همراه افرادش تحت محاصره جنگجويان آزتک در پايتخت قرار گرفت. پس از روزها درگيري خونين، کورتس به افرادش دستور داد گنجينه هاي عظيم Montezuma را بسته بندي کردند تا شبانه بگريزند. اما هنوز مسير زيادي را طي نکرده بودند که تحت محاصره قرار گرفتند. اين درگيري و کشتار عظيم درياچه «تزوکو» را مملو از اجساد اسپانيايي ها و گنجينه سرقت شده Montezuma کرد. ارتش وحشت زده اسپانيا در تلاش براي نجات  جانشان، از بردن غنايم و گنجينه صرف نظر کردند. اين گنجينه حاوي سکه هاي طلا و نقره بي شمار و جواهرات ذي قيمت بود. کورتس و افرادش يک سال بعد برگشتند. ساکنان پايتخت با آگاهي از هجوم دوباره اسپانيايي ها، بقاياي گنجينه هاي شهر را در اطراف و درون درياچه «تزوکو» دفن کردند. اين گنجينه عظيم در زير انبوه گل و لاي به قدمت ۵ قرن در حاشيه مکزيکوسيتي (مظهر مدرن پايتخت آزتک ها) مدفون شده است. نسل هاي متعدد جويندگان گنج تلاش هاي ناموفقي براي يافتن اين گنجينه عظيم انجام دادند و حتي يکي از روساي جمهور سابق مکزيک دستور داد بستر درياچه را لايروبي کنند اما هيچ اثري از گنجينه يافت نشد.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ


خوش آمدید
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دوست داشتنی و آدرس hamid2.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 77
بازدید هفته : 132
بازدید ماه : 137
بازدید کل : 46646
تعداد مطالب : 213
تعداد نظرات : 107
تعداد آنلاین : 1



Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
کد جست و جوی گوگل

تصاویر زیباسازی نایت اسکین
تصاویر زیباسازی نایت اسکین
تصاویر زیباسازی نایت اسکین
Zhtml> Zbody>

ZBODY onUnload="window.alert(' حالا اگه بيشتر مي موندي كه نمي مردي')">

با اين دكمه كاري نداشته باشيد!

با اين دكمه كاري نداشته باشيد!

کد چت روم
دریافت کد مترجم